Praktijkinfo

In 1992 is de praktijk opgericht en gestart in het oude postkantoor aan de Dorpsstraat in Hellendoorn. In 1999 waren er inmiddels 3 fysiotherapeuten aan het werk en hierdoor moest worden uitgekeken naar een grotere locatie. Die werd gevonden in het souterrain van het Fletcher Hotel aan de Johanna van Burenstraat.

Op deze locatie werd met plezier 12 jaar lang gewerkt, maar inmiddels waren we al met 5 fysiotherapeuten aan het werk waardoor verdere groei op deze locatie werd beperkt. Ook was er de wens voor een fitnessgedeelte wat hier niet mogelijk was. Opnieuw werd uitgekeken naar een ander pand en sinds maart 2013 is de praktijk gevestigd aan de Grupakkersweg in Hellendoorn. Hier beschikken we over 4 ruime behandelkamers, een zaal voor de kinderfysio, een ruime oefen- en fitnesszaal en een ruime en gezellige wachtruimte. Ook is er op deze prachtige locatie aan de rand van de essen volop de ruimte om naar buiten te gaan.

In onze praktijk werken alleen register fysiotherapeuten. Dit betekent dat we allemaal staan ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie). Wij zijn direct toegankelijk en u kunt dus rechtstreeks bij ons een afspraak maken.

Met alle zorgverzekeraars hebben wij een contract waardoor de behandelingen vergoed kunnen worden door uw zorgverzekeraar. Dit is echter wel afhankelijk van uw gekozen verzekeringspakket. Kijk bij vergoedingen voor meer informatie.

Neem voor meer informatie, een persoonlijk gesprek of voor het maken van een afspraak bij onze praktijk contact met ons op.

Reacties zijn gesloten.